VIDEO  Couture u spektaklu legendi UFC-a 'ugušio' Colemana!

...jedina dva aktivna 'Hall of Fame' borca. Slavio je godinu stariji, 46-ogodišnji Couture u drugoj rundi nakon poluge na vrat koja je skoro ugušila Colemana.

'The Natural' je imao i veliku potporu dvorane što je itekako iskoristio. Na početku je bilo međusobnog respekta legendi, no ubrzo je Couture krenuo u napad. Sijevnule su šake i koljeno i favorit je ubrzo bio u poznatoj poziciji kada protivnika pritišće uz ogradu. To je sve prilično izmorilo Colemana koji nije u fizičkoj formi kojom bi se suprostavio Coutureu.

U drugoj rundi je Couture uspio protivnika baciti na pod što je još više izmorilo Colemana. Ubrzo je došla i odlična pozicija za Randyja koju nije propustio. Izvukao je polugu na vrat, a sudac je nakon nekog vremena označio prekid. To je tek druga pobjeda polugom Couturea uopće...

Couture je drugom pobjedom u nizu otkad je prešao u polutešku kategoriju nastavio put prema šansi za borbu za pojas Machide. No, pretendenata ima više, vidjet ćemo što će odlučiti čelnici UFC-a. Bila je ovo i treća borba 'The Naturala' u sedam mjeseci što nam govori kako njegova fizička forma još ne pada.

Mark Coleman je ovo vjerojatno jedan od posljednjih mečeva, jer njegova forma, a i godine, više nisu na najvišoj razini. Nakon meča bio je razočaran, a čakse uspio i posvaditi s Titom Ortizom koji je sjedio u prvim redovima.

  dnevnik.hr