Već je sve dogovoreno: McGregor i Mayweather borit će se u revanšu po posebnim pravilima?!

Conor McGregor, Floyd Mayweather
Iz borilačkog svijeta u posljednje vrijeme uistinu stižu pomalo nevjerojatne vijesti. U onoj posljednjoj, a koja se za razliku od mnogih zasniva na činjenicama, sinoć je na putu od jednog noćnog kluba do hotelu u Atlanti ranjen jedan od Mayweatherovih tjelohranitelja, javlja CNN.

Tri automobila u kojima su se nalazili slavni boksač i njegova svita taman su stizala pred hotel kada je iz jednog vozila netko pištoljem pucao i u nogu ranio neimenovanog čovjeka koji se u bolnici predstavio kao pripadnik osiguranja Floyda Mayweathera. Najvjerojatnije se ne radi o pokušaju atentata na boksača, no detalji ovog slučaja nisu poznati.

Jučer se pojavila i glasina koju je plasirao Omar Al Raisi, urednik The Sports Journala iz Dubaija. Njegove 'tvitove'' prenio je i ugledni Forbes, a u njima A Raisi tvrdi kako je UFC nakon spektakla u Brooklynu svijetu trebao objaviti veliku vijest.

Navodno je bio dogovoren revanš između Floyda Mayweathera i Conora McGregora, no suludi incident irskog borca sve je odgodio.

Al Raisi tvrdi kako će se njih dvojica boriti po nekim čudnim pravilima pa nam nije jasno ni o kojem bi se to sportu radilo. Borili bi se u MMA rukavicama, ali ne bi bila dopuštena rušenja, udarci nogom, koljenima i laktovima. Tek bi klinč ostao dozvoljen, tvrdi stanoviti Al Raisi.

Modificirana MMA pravila dovela bi ovaj cirkus vjerojatno do vrhunca, a napominjemo kako ova informacija nije ni blizu provjerene iako je prenose mnogi mediji.

U međuvremenu se Mayweather zbilja priprema za svoj MMA debi i mogući revanš pa nas zbilja više ništa ne iznenađuje. Čak i riječi Dane Whitea kako više ništa ne želi imati s McGregorom nakon sramotnog ispada zvuče zbilja neuvjerljivo kad znamo koliki se novac vrti oko imena ove dvojice boraca.

Irac više nije vlasnik UFC pojasa i mnogi bi ipak htjeli više gledati ga u oktogonu u ''pravim'' borbama s MMA borcima i šampionima poput Khabiba nego u ovakvim spektaklima s Mayweatherom. Pa da vidimo, ima li Conor još ono što je potrebno da se vrati na vrh.