FOTO  Uspješan nastup KK Zrinjski Mostar na jakom turniru u Zagrebu

kk zrinjski

...kup koji je vrlo uspješno organizirao Zagrebački karate savez. Ove godine se u Zagrebu okupilo preko 950 sportašica i sportaša iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Italije, Makedonije, Poljske, Srbije, Sovačke, Slovenije i Hrvatske. Ovo je bio i izborni turnir za potencijalne reprezentativce Mađarske i Slovačke koji su došli u velikom broju - preko 250 natjecatelja.

Na ovom prvom turniru sezone sudjelovali su i natjecatelji Karate klub Zrinjski Mostar (9 natjecatelja), te u vrlo jakoj konkurenciji osvojili tri medalje. Srebrom se okitio Marin Brkić u kategoriji juniori do 68 kg. Za brončano odličje se izborila Stela Brkić ml. kadetkinja do 45 kg, i Klara Opačak U21 do 67 kg. Sve borbe je pratio i pripremao trener Marko Opančar. Čestitke na osvajanju vrijednih medalja, također i natjecateljima koji su nesretno izgubili na ovom turniru, jer veći dio poraza je bio za nijansu - sudački hantei.

Sve borbe su pripremali i vodili treneri Marko Opančar i Nikola Opačak.

Naredne subote mlade snage Karate kluba Zrinjski Mostar putuju u Čitluk na Međunarodni karate turnir DBG OPEN 2014. koji je ujedno i izborni turnir za kadete,juniore i mlađe seniore