Uspješan dan u Hadžićima za mostarski taekwondo klub

Taekwondo klub Cro star u Hadžićima 2022
Taekwondo klub Cro Star

Taekwondo klub 'Cro Star' iz Mostara nastavlja nizati uspjehe i u drugom dijelu natjecateljske sezone. U subotu je u Hadžićima održan međunarodni taekwondo turnir 'Prijatelji Hadžića' na kojem je nastupilo 410 natjecatelja iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Taekwondo klub 'Cro Star', koji vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je izvrsne rezultate. 10 natjecatelja se izborilo za čak 11 medalja i dva pehara. Zlato su osvojili Iva Marić (dva zlata), Ante Milićević, Mia Drežnjak.

Srebrene medalje su osvojili Ivan Skoko, Nikol Marić, dok su bronce osvojili Mia Ivanković, Lea Krešić, Ana Drežnjak, Josip Milićević i Ivan Skoko. Na turniru je još nastupio Matej Šunjić koji je ovaj put i pored dobrog nastupa ostao bez plasmana.

Ante Milićević je osvojio pehar za najboljeg dječaka njegovog uzrasta i to u konkurenciji 36 dječaka. Drugi pehar osvojen je za 2. mjesto u ekipnom plasmanu. Ekipu u Hadžiće vodili su treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

"Ekipa je bila odlična. Posebno bih željela istaknuti dvije početnice Miu Ivanković i Anu Drežnjak koje se tek počinju natjecati. Odlično su se pokazale te vjerujem da će na idućim turnirima biti sve bolje i bolje. Veliku pohvalu svakako zaslužuje i Iva Marić koja je osvojila dvije zlatne medalje. Ovo je prvi turnir s primjenom novih natjecateljskih pravila no Iva se bez problema prilagodila", rekla je trenerica Klaudia Marić.