FOTO  Upis novih članova u judo sekciju Borse u mostarskom naselju Vojno - Bijelo Polje

judo sekcija vojno

... djeluje sekcija Judo kluba Borsa inače aktualnog trostrukog prvaka Bosne i Hercegovine u ovom olimpijskom sportu. Borsa je aktualni prvak države u ml. seniorima U23, kadetima U18 i mlađim kadetkinjam U16.

Zanimljivo da je i u ostalim uzrasnim kategorijama dosta uspješna, jer se članovi ovoga kluba mogu pohvaliti drugim mjestom u BiH u uzrastu juniorka U21, te trećim mjestima u uzrastima mlađih kadeta U16, kadetkinja U18, i juniora U21. Osim u Bosni i Hercegovini članovi ovoga kluba postižu i zavidne rezultate na mnogim europskim i svjetskim natjecanjima, a veliki broj članova ovoga kluba su i reprezentativci BiH.

Što se tiče sekcije ovoga kluba u Vojnu zanimljivo je da su članovi ove sekcije osvojili 161 medalju sa raznih natjecanja u državi, ali i u Europi. Članovi ove sekcije osvojili su do sada 23 zlatne medalje.

Ova judo sekcija u Vojnu vrši upis novih članova, a treninzi se održavaju u Područnoj školi Vojno ponedjeljkom i srijedom u vremenu od 18:00 do 19:00 sati. Više informacija možete dobiti na broju mobitela 063 313 258.