FOTO  U utorak promocija juda u Područnoj školi Vojno

judo vojno

... uspjeha dolazi i iz mostarskog prigradskog naselja Vojno/Bijelo Polje gdje ovaj klub ima jednu od svojih sekcija. U proteklih mjesec dana Judo klub Borsa radi na promociji ovog olimpijskoga sporta putem mostarskih osnovnih škola, a naredni tjedan točnije utorak 12.11.2013. godine je rezerviran upravo za Područnu školu Vojno.

U 16:00 sati u ovoj područnoj školi će se održati prezentacija judo sport u kojem će članovi sekcije iz Vojna/Bijelog Polja uz pomoć svojih trenera pobliže približiti ovaj sport učenicima navedene škole te na taj način privući i možda nove prvake ovoga drevnog olimpijskoga sporta. Ovim putem pozivamo sve učenike iz navedene škole da prisustvuju ovoj prezentaciji i da se pobliže upoznaju judom. Također upis u judo školu u naselju Vojno/Bijelo Polje može se izvršiti ponedjeljkom i srijedom od 19:00 do 20:00 sati, tj. u vrijeme treninga.

Judo klub Borsa, sekcija Vojno/Bijelo Polje krenula je sa radom u studenom 2011. godine. Kroz ovu sekciju prošlo je oko 40-tak djece, a danas su aktivna 22 člana koja sa dosta uspjeha brane boje ovoga kluba na mnogim domaćim i međunarodnim natjecanjima. Dosadašnji rezultati ove sekcije su za svaku pohvalu jer do sada su njeni članovi osvojili 88 medalja i to: 7 zlatnih, 27 srebrenih i 54 brončane medalje. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i srijedom od 19:00 do 20:00 sati, u prostorijama područnoj školi, a dio treninga se održava i u Mostaru.