FOTO  Sutra veliki boksački spektakl u Mostaru

U tu svrhu danas je organizirana tiskovna konferencija u hotelu Ero, na kojoj su se predstavili učesnici sutrašnjeg spektakla. Konferenciju je vodio doajen mostarskog novinarstva Mario Vrankić, koji je u uvodu najavio sutrašnju večer borilačkih sportova.

O protivniku koji dolazi iz Srbije znam da je jak i čvrst borac, ali spremio sam taktiku kojom ću pokušati iskoristiti njegove slabe točke, rekao je zvijezda sutrašnje večeri Emil Markić i dodao: Nadam se pobjedi pred svojim navijačima i zahvaljujem svima koji su pomogli pri organizaciji ove večeri borilačkih vještina.

Nakon Markića riječ je dobila Irma Balijagić koja je kazala: Sutrašnja borba će mi biti uvertira za meč u Ulmu u kojoj ću pokušati vratiti titulu svjetskog prvaka.Borba u Mostaru mi puno znači jer ovo će mi biti prvi meč u mojoj domovini još od 2009. godine i prvi u Mostaru nakon četiri godine. Zahvalna sam organizatoru i Emilu što su me pozvali na ovu manifestaciju.

Osim boksa sutra će gledatelji moći uživati i u nastupu domaćeg borca Marina Čarapine koji je član kluba MC Hunter i aktualni prvak Hrvatske u tajlandskom boksu. Puno mi znači što sam dobio prigodu boriti se u svom gradu, i nadam se da ću napokon pokazati pred svojom publikom što znam. Zahvaljujem se organizatoru na pozivu, ali i svom klubu MC Hunter i treneru Miri Velagiću. Spreman sam i očekujem pobjedu pred svojom publikom, rekao je Marin.

Publika će sutra imati prigodu vidjeti i borbe mladih boksača iz HBK Zrinjski. Silvio Soče, Žanel Puce i Goran Stanić su rekli da su spremni i da očekuje pobjede protiv svojih protivnika.

Ovu manifestaciju naziva “King of the ring”,organizira Hrvatska udruga sportske rekreacije “Vjekoslav Arapović” i “Ultras-Zrinjski” Podhum Mostar.


Sutrašnji program počinje točno u 19 sati, a svi koju dođu moći će uživati u slijedećem:

Olimpijski boks
Silvio Soče (HBK Zrinjski) - Marinko Škrobo (BK Ljubuški)
Žanel Puce (HBK Zrinjski) - Vladimir Ivan (Metković)
Goran Stanić (HBK Zrinjski) - Mirko Ždralo (BK Zvornik)
Profesionalni Muay thai
Marin Čarapina (MC Hunter) - Edo Čavrk (Metković)
Prezentacija Slavena Planinića – Inosanto Kali borbe (5-10 minuta)
Profesionalni boks
Bojan Pešić (Crna Gora) - Slaviša Simeunović (BiH) - 4 runde
Irma Balijagic (BiH) - Ana Mari Maras (Hrvatska) - 6 rundi
Emil Markić (Hrvatska) - Mile Nikolić (Srbija) - 6 rundi

hercegovina.info