FOTO  Sedamnaest odličja i plaketa mostarskoj Borsi na memorijalu ‘Miloš Mrdić’

judo borsa u trebinju

... Srbije, Crne Gore i BiH. Natjecanje je održano u Trebinju u sportskoj dvorani “Miloš Mrdić” pod organizacijom Judo kluba “Leotar”. Mostarska Borsa se okitila sa 17 odličja.

Na samom otvaranju turnira Judo klub "Leotar" dodijelio je priznanje Judo klubu "Borsa" za dugogodišnju uspješnu suradnju.

Proteklih sedam tjedana "Borsa" nije imala odmora. A do sada su osvojili ukupno 62 odličja, a za sada najviše izdvajaju medalje sa jakog međunarodnog turnira iz grada Češka Trebova iz Češke Republike.

Medalje za Judo klub "Borsa" u Trebinju su osvojili:
Zlatne medalje:
Domagoj Pušić i Ana Ujdur.
Srebrene medalje: Karla Zovko.
Brončane medalje: Ante Tipurić, Karla Zovko (dupli start), Ana Zovko, Martino Ćorić, Mario Jozeljić, Josipa Brvenik (+ bronca i u st.), Domagoj Jozeljić, Domagoj Pušić (dupli start), Mirko Zelenika (+ bronca i u st.), Karlo Tomas (+ bronca i u st.) i Sara Prkačin.

I idućeg vikenda Borsa putuje. Ovog puta 600 km prema sjeveru. Točnije u grad Ravne na Koroškem u Sloveniji uz samu austrijsku granicu kod Klagenfurta.

Nakon međunarodnog turnira "Borsa" je pozvana da ostane na judo kampu kojeg će predvoditi slovenski reprezentativac i olimpijac Aljaž Sedej, nositelj euoropskog zlata.