Prvi povijesni UFC spektakl u Hrvatskoj

UFC Zagreb, ufc, UFC Zagreb Fight Night
Prvi put u povijesti UFC dolazi u zagrebačku Arenu, a ljubitelji ovog borilačkog spektakla moći će ga gledati na Novoj TV večeras od 22.30 sati.

Kakva ludnica vlada oko ovog spektakla pokazalo je jučerašnje vaganje na kojem je skoro tisuću navijača gledalo sučeljavanje boraca, ali i atraktivne ring djevojke.

Dugoiščekivani UFC Zagreb Fight Night 86 donosi povijesni događaj godine, a u glavnoj borbi večeri rukavice će ukrstiti bivši prvak teške kategorije i jedan od najpoznatijih boraca današnjice Junior Dos Santos i gorostasni Amerikanac i jedan od glavnih pretendenata za titulu prvaka, Ben Rothwell.

Osim renomiranih imena boksačkog svijeta, UFC je u Zagrebu odlučio ponuditi nekoliko teškaških mečeva ali i nastupe dva hrvatska borca. Filip Pejić debitira protiv Poljaka Damiana Stasiaka i očekuje se da će popularni ''Nitro'' zapaliti dvoranu.

S druge strane, iskusni Igor Pokrajac koji je već odradio 12 borbi u UFC-u u kavez će protiv također Poljaka Jana Blahowica. Dovoljno razloga da večeras budete uz Novu TV!

UFC Zagreb, glavni program):

Glavna borba: Ben Rothwell vs. Junior dos Santos

Gabriel Gonzaga vs. Derrick Lewis
Francis Ngannou vs. Curtis Blaydes
Timothy Johnson vs. Marcin Tybura
Jan Blachowicz vs. Igor Pokrajac
Maryna Moroz vs. Cristina Stanciu

Uvodni program:

Zak Cummings vs. Nicolas Dalby
Damir Hadzovic vs. Mairbek Taisumov
Ian Entwistle vs. Alejandro Perez
Filip Pejić vs. Damian Stasiak

Lucas Martins vs. Robert Whiteford
Cyril Asker vs. Jared Cannonier
Alessio Di Chirico vs. Bojan Velickovic