Pogledajte krvavi obračun boksačica za titulu!

Dugoočekivana borba u Magdeburgu nije razočarala ljubitelje ženskog boksa. U ring su ušle Ina Menzer, neporažena svjetska prvakinja u perolakoj kategoriji, te Ramona Kühne, vlasnica svjetskog naslova u lakoj i super perolakoj kategoriji, koja se pobjedom u ovom meču htjela dočepati i trećeg pojasa.

Tako se na jednom mjestu našlo najbolje što ženski boks u Njemačkoj može ponuditi i bilo je doista pakleno. Sijevali su udarci s obje strane, boksačice su uložile maksimum kako bi došle do slavlja, a njemački su mediji borbu etiketirali 'krvavom bitkom za naslov'.





  • ZDF.de

  • ZDF.de

Nakon 57 sekundi šeste runde, liječnik pored ringa je procijenio da Ramona Kühne zbog gadne posjekotine iznad lijevog oka ne može nastaviti borbu. 29-godišnja Berličanka bila je silno razočarana tom odlukom, briznula je u plač, ali morala je prihvatiti poraz tehničkim nokautom.



Ni Ina Menzer nakon dvoboja nije izgledala baš najbolje, no sa smiješkom na licu pozirala je fotoreporterima. 29-godišnja boksačica iz Mönchengladbacha opet je obranila naslov, no sudeći prema onome što su pokazale, vrlo skoro bi mogao uslijediti revanš.


  • Ovako su Ina i Ramona izgledale prije meča...

Net.hr