Petar Zadro na Gran prixu u turskoj Antaliji

petar zadro
... član Judo kluba Borsa iz Mostara. Zadro će nastupati u kategoriji -66 kg, a prvu borbu će imati protiv reprezentativca Bugarske Bozhidara Temelkova.

Osim Zadre reprezentaciju čine i Aleksandra Samardžić (-73 kg) i Larisa Cerić (+78 kg) članice Judo kluba Nippon iz Sarajeva i Harun Sadiković (-100 kg) član Judo kluba Bosna iz Sarajeva.

Dok Zadru, Sadikovića i Samardžićku očekuje nešto više borbi (ukoliko uspio pobjeđivati op.a.), Larisa Cerić će imati nešto lakši put do finala jer je u prvom kolu slobodna, a onda joj slijedi duel protiv bolje iz meča Kubranur Esir iz Turske, te Iuliie Lianichenko iz Rusije, pa bi joj pobjeda u tom meču već donijela polufinale.

Harun Sadiković u prvom kolu ide na domaćeg natjecatelja Feyyaza Yazicija, dok je Aleksandra Samardžić u prvom kolu slobodna. U drugom će raditi protiv bolje iz duela Gulnoze Matniyazove (Uzbekistan) i Taisiee Kireeve (Rusija). U njenoj liniji žrijeba su još Anka Pogačnik iz Slovenije, Megan Fletcher iz Irske, te Burcu Aksoy iz Turske.

HERCEGOVINA.info