FOTO/VIDEO   Osvojiti ću taj naslov za svoj Cleveland i Hrvatsku

ufc, odličan boksač, vatrogasac, Stipe Miočić, Stipe Miočić, borba, pobjeda, Stipe Miočić, ufc, Stipe Miočić, pobjeda, ufc, Stipe Miočić, titula, Stipe Miočić,  UFC prvak, Stipe Miočić, prvak,  UFC prvak
Velika je noć ispred Stipe Miočića. U nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu bori se za pojas UFC prvaka protiv Fabricija Werduma. UFC je napokon dao Stipi veliku priliku da napadne pojas, ali mu je otežao taj pokušaj tako što je UFC 198 spektakl odlučio organizirati u Brazil.

Dugoočekivani okršaj ove dvojice sjajnih teškaša održat će se pred više od 45 tisuća gledatelja na nogometnom stadionu u Curitibi. Tisuće su bile na vaganju na kojem je Stipe imao 109.3 kilograma, a prvak 108.9.

Kada je američki Hrvat izašao pred gledatelje krenuli su zvižduci, a potom i skandiranje domaćem favoritu. Voditelj ceremonije upitao je Miočića kako se pripremio za preko 45 tisuća navijača Fabricija Werduma.

''Ma to su odlični navijači. Ne čujem vas...'', odgovorio je nasmijani Stipe pokazujući navijačima da budu još glasniji (pri kraju priloženom službenog videa).

Očito ga takva atmosfera neće sputati. Pokazao je kako u biti uživa u dočeku i ovim potezom odbacio bilo kakve ocjene po kojima bi popustio pod pritiskom vruće brazilske atmosfere.

Prije nekoliko dana je poručio kako će osvojiti taj naslov za svoj Cleveland i Hrvatsku.

''Može biti i na drugoj planeti. Mogli su mi reći da dođem na Sjeverni pol i ja bih bio tamo. Uzbuđen sam što sam dobio priliku kako bih svijetu pokazao najbolje od sebe. Smatram da sam bolji borac u svim aspektima'', poručio je tada Stipe.

Bit će to okršaj najboljeg parteraša među teškašima i ponajboljeg udarača. Miočić smatra kako i na podu može pružiti dobru borbu, no želimo ih vidjeti u stajaćoj poziciji gdje je naš favorit puno bolji. Sretno Stipe...