Nepobjedivi Damir Beljo opet u ringu

Beljo

Kurzweil je 35-godišnji Njemac koji trenutačno u profi boksu ima skor 14pobjeda (14KO) te 4 poraza. Svaki od nokauta je ostvario u prvim rundama borbi. Njegova zadnja borba je bila u studenom 2014.godine kada je pobijedio Aleksandra Kuvača s kojim je i Beljo boksao.

Beljo se zahvalio i Sportskom savezu grada Mostara, Vladi HNŽ-a na čelu s premijerom Denisom Lasićem, te svojim standardnih sponzora - SIK, Euroherc, Kladionica Millenium, Antonio Commerc, Inel Med, Maraschino Bar i svim ljudima koji su mu pomogli da i bez potpisivanja ugovora s nekim promotorom dođe do ovako velike prilike.

Meč posvećuje Ivanu Icku Knezoviću i Vladi Čuljku. Beljo bi pobjedom ušao u najboljih 10 boksača svijeta po WBC te WBO verziji te bi mu to omogućilo i napad na svjetsku titulu i Grigorya Drozda s kojim je prošle godine sparirao u Moskvi.

Meč Beljo-Kurzweil će biti na izravnom prijenosu na Eurosportu. Borba je zakazana za 22:45 , te je ovo ujedno i glavna borba večeri. Svi se nadamo produženju nepobjedivosti.

Sadašnji Damirov skor u profi boksu glasi: 19pobjeda u isto toliko borbi. Kako saznajemo, Beljo će uživati u podršci svojih vjernih navijača koji će prisustvovati ovom meču koji će se održati u Bruno Gehrke Halle u Berlinu !

D.M/HERCEGOVINA.info