Natjecatelji Borse nastavili nizati uspjehe

Borsa državno prvenstvo mladi 2022
J.K. Borsa

Na održanom prvenstvu BiH, Judo klub 'Borsa' imao je svoje predstavnike. Prvenstvo je održano za uzrast natjecatelja do 13 godina, te za kadete i kadetkinje (U18).

U konkurenciji natjecatelja do 13 godina, 'Borsa' je slavila kao viceprvak za djevojčice, osvojivši pet odličja u spomenutoj, te jedno odličje u muškoj konkurenciji.

Prvakinja Bosne i Hercegovine postala je Marijeta Anđelić, dok su viceprvaci postali Ivana Bebek i Vita Barbarić. Brončanim odličjima okitili su se Lovro Božić, Elena Bekavac i Ina Marić.

U konkurenciji kadeta odličja su osvojili Rino Vrljić i Korina Džidić. U najbrojnijim kategorijama natjecanja do 60 kg, odnosno do 63 kg osvojili su brončana odličja.

Borsa državno prvenstvo mladi 2022

Sakura kup

Nastup sa mlađom djecom je zabilježen i na međunarodnom judo natjecanju u Sv. Nedjelji pokraj Samobora. Natjecanje je okupilo 820 natjecatelja iz 53 kluba i sedam zemalja.

'Borsa' je u vrlo brojčanoj kategoriji ml. djece zauzela 1. mjesto, te slavila kao pobjednik natjecanja.

Medalje su osvojili: zlato: Ante Ramljak; srebro: Ante Vidović, David Marić, Samuel Lalić; bronca: Stjepan Rozić, Filip Zlopaša, Stefan Andrić, Anastasija Andrić.