FOTO  Na dva turnira 11 medalja za Cro Star

Na dva turnira 11 medalja za Cro Star

UZagrebu je održan međunarodni taekwondo turnir Bistra Open, na kojem je sudjelovalo 300 natjecatelja. Mostarski Cro Star se u Zagrebu predstavio s malom ekipom. Nera Prce je osvojila srebro i broncu, dok je Dominik Granić osvojio srebro. Nera Prce je nastupila u borbama i u kicku, i to u uzrastu vrtićanki. Ovo joj je bio prvi turnir i zaslužuje sve pohvale za svoj nastup.

U Tomislavgradu je održan međunarodni taekwondo turnir Tomislav Open, na kojem je nastupilo 200 natjecatelja, a mostarski Cro Star se izborio za 8 medalja. Zlato je osvojila Lea Marić. Srebro su osvojili Lora Milićević, Mario Tomić i Katarina Ćorić. Za broncu su se izborili Eva Damjanović, Ivo Planinić, Viktorija Penavić i Luka Penavić.
Ivo Planinić i Viktorija Penavić su nastupili u vrtićancima. Ovo im je također bio prvi nastup i definitivno zaslužuju veliku pohvalu za osvojene medalje.
Podsjetimo da su Karla Pandža i Ivano Prce nedavno nastupili u Zagrebu i također se okitili medaljama u uzrastu vrtićanaca. Vrtićanci Cro Stara su pokazali da će se na njih i ubuduće definitivno moći računati.