Mostarska Borsa uspješna na 'Trofeju Pantera' u Bijeljini

borsa u bijeljini
Gostovali su kod dugogodišnjih prijatelja Judo kluba "Panter" iz Bjeljine koji je ove godine po prvi put bio organizator međunarodnog natjecanja pod nazivom "Trofej Pantera".

Natjecanje je okupilo oko 400 natjecatelja iz 5 zemalja, a nastupilo je 6 natjecatelja iz JK Borsa, te su osvojili sljedeća odličja:

ZLATO: Josipa Brvenik
BRONZA: Helena Čule, Nika Miličević i Filip Ivanković.

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva) kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir "Borsa OPEN" koji će ove godine okupiti preko 1300 natjecatelja iz 27 zemalja, te je to ujedno i najveći sportski događaj u BiH organiziran u 2016. godini.

Zemlje sudionice najvećeg međunarodnog judo natjecanja u Jugoistočnoj Europi su: ALBANIJA, BUGARSKA, HRVATSKA, ČEŠKA, ITALIJA, LITVA, GRUZIJA, BELGIJA, VELIKA BRITANIJA, UKRAJINA, MAKEDONIJA, CRNA GORA, KOSOVO, BJELORUSIJA, NIZOZEMSKA, RUMUNJSKA, POLJSKA, SRBIJA, ŠVEDSKA, TURSKA, MOLDAVIJA, LATVIJA, MAĐARSKA, SLOVAČKA, MOLDAVIJA, SLOVENIJA I BIH !