Mostarci nastupili u okviru saveza FBiH i ostvarili 100-postotni učinak

Cro star u Ulcinju
Taekwondo klub Cro Star

Nakon osvojenih 13 medalja i šest pehara protekli vikend u Visokom, mostarski Taekwondo klub 'Cro Star' nastavlja nizati izvrsne rezultate i ovaj vikend. U subotu se u Crnoj Gori održao veliki međunarodni taekwondo turnir 'Ulcinj Trophy' na kojem je nastupilo 550 natjecatelja iz pet država (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Albanija, Kosovo i Crna Gora).

Pet natjecatelja 'Cro Stara' nastupilo je na ovom turniru, ali u sklopu tima Taekwondo saveza Federacije BiH te su imali 100% učinak osvojivši pet medalja - tri zlata, srebro i broncu. 

Zlato su osvojili Antonio Rezo, Iva Marić i Lea Krešić. Srebro je osvojio Josip Bevanda dok se za broncu izborila Iva Grbešić. Konkurencija je bila jaka i brojna. Turnir se održao na šest borilišta u Osnovnoj školi 'Maršal Tito' u Ulcinju.

"Pet naših natjecatelja je nastupilo u timu Taekwondo saveza Federacije BiH te mi je drago da su predstavljali savez u najboljem svjetlu. Svi su osvojili medalju, a na tri zlata, srebro i broncu možemo definitivno biti ponosni. Zahvaljujem savezu što je svim natjecateljima platio kotizaciju. Klub je platio prijevoz te se na taj način olakšalo roditeljima u troškovima. Naši natjecatelji su pokazali napredak i ovo iskustvo im je svakako dragocjeno", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Ekipu 'Cro Stara' je u Crnu Goru vodila trenerica Klaudia Marić, a tim Taekwondo saveza Federacije BiH je u svim uzrasnim skupinama ekipno osvojio 1. mjesto, tj. u vrtićancima, mlađim kadetima, kadetima, juniorima i seniorima, priopćeno je iz tog kluba.