FOTO  Mostarac Petar Drežnjak putuje na Svjetsko prvenstvo u Tajland

Mostarac Petar Drežnjak putuje na Svjetsko prvenstvo u Tajland

Petar je mladi mostarski borac u teškoj kategoriji (+91) kojemu je san postati profesionalni prvak svijeta u tajlandskom boksu. Tajlandskim boksom se bavi više od 6 godina, a nakon osvojenih brojnih prvenstava Hrvatske dobio je poziv izbornika reprezentacije da nastupi na Svjetskom prvenstvu u tajlandskom boksu koje se ove godine održava od 19. do 29. srpnja u prijestolnici Tajlanda Bangkoku.

 Dug pripremni period

-Pripremem se za svjetsko prvenstvo već više od dva mjeseca i iznimno sam motiviran. Očekujem jaku konkurenciju i dati ću sve od sebe da pokažem svoje znanje i vještinu tajlandskog boksa. Naporno sam trenirao i nadam se da ću u Bangkoku ostvariti vrijedan rezultat- kazao nam je Petar Drežnjak, mladi mostarski borac.

Petar je većinski dio priprema za svjetsko prvenstvo odradio u matičnom klubu MTC Hunter iz Mostara, kao i klubovima Slava MMA, Body Zone i KTB Split.. Kako sam kaže osjeća se odlično i jedva čeka da se bori sa najboljim borcima svijeta u tajlandskom boksu. U pripremnom razdoblju svakodnevno je trenirao po dva puta na dan. Ujutro bi radio na kondiciji, dok bi u večer radio na tehničko-taktičkom dijelu.

Potpora

-Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli u pripremama, prvenstveno svojim trenerima Miri Velagiću, Dariju Jurišiću i Slavenu Planiniću, sparing partnerima i sponzorima (Cake Bar Orca, Noćni klub „Drugi način”, Fast food My Way, Gonzales Gastro Pub, Halo taxi, MediaWin doo Mostar, ToRo doo Mostar, U.LJ.D.I. HARLEM) kao i obitelji koja mi je uvijek podrška.