Mostar: Prijem za boksačkog prvaka Damira Belju

Mostar: Prijem za boksačkog prvaka Damira Belju
Beljo je 6. ožujka u Berlinu pobijedio Nijemca Maika Kurzweilla i osvojio titule prvaka Europe, Azije i Pacifika po WBC verziji te prvaka Europe po WBO verziji u kruzer kategoriji.

Gradonačelnik Bešlić i predsjednik Saveza Šišić čestitali su Belji na velikom sportskom uspjehu, poželjeli mu da se na ovome ne zaustavi, te mu poručili kako su Mostar i cijela Bosna i Hercegovina ponosni na njega i na njegov uspjeh.

"Hvala gradonačelniku Bešliću i predsjedniku Šišiću na svoj pomoći koju su mi dali kada sam odlazio u Berlin, ali i hvala dragom Bogu što mi je omogućio da živim svoj san", kazao je Beljo još jednom ponovivši kako će do kraja godine sigurno napasti naslov prvaka svijeta u jednoj od najprestižnijih boksačkih verzija.

"Zahvalio bih se svima na podršci i čestitkama koje sam dobio proteklih desetak dana i obećavam svim svojim Mostarcima, Ramljacima, svim građanima Bosne i Hercegovine da ću ih učiniti još ponosnijim i da ću se pokušati izboriti za titulu prvaka svijeta što bi bio ogroman uspjeh za bosanskohercegovački sport"-kazao je Beljo.