MMA borac izboden u Novom Sadu

MMA borac, damir mihajlović

Očevici kažu da ništa nije slutilo da bi se mogla dogoditi tragedija. Mihajlović je sjedio s jednim čovjekom za stolom i normalno razgovarao. Ali u jednom momentu su se iznenada počeli svađati i izbila je tuča, prenosi Dnevni avaz.

-Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na Mihajlovića. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Taj momak ga je udarao pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga je izvadio nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli. Sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija su brzo stigli i zbrinuli mladića - rekao je jedan od gostiju lokala.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta na poziv policije, i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako kažu, zatekli su muškarca s povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predjelu nogu, koji je obilno krvario i gubio svijest.

- Pacijent D.M. primljen je u Urgentni centar sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkoljenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene kirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekli su iz Kliničkog centra Vojvodine.