Međunarodni karate turnir DBG Open u organizaciji Karate kluba Brotnjo – Hercegovina

KK Brotnjo - Hercegovina

U sklopu programa obilježavanja turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa, u športskoj dvorani u Čitluku dana 21. rujna održat će se sedmi Međunarodni karate turnir DBG Open u organizaciji Karate kluba „Brotnjo – Hercegovina“.

Ovaj turnir jedan je od najvećih karate turnira u BiH koji uz velik broj natjecatelja redovito posjećuju i čelni ljudi Karate saveza BiH i Karate saveza Hrvatske, kao i drugi uvaženi gosti.

Sudjelovanje na turniru najavilo je preko 600 natjecatelja iz pet država. Za seniorske kategorije kao i svake godine pripremljene su novčane nagrade i poklon paketi. Posebne nagrade pripremljene su i za najuspješniji klub.

Stoga Vas pozivamo da dođete i pogledate vrhunske izvedbe natjecatelja iz vrha svjetskog karatea, sami turnir počinje u 10.00 sati, a vrhunac natjecanja je u 16.00 sati kada će biti upriličeno svečano otvaranje i borbe seniora.

Ovim putem organizatori se zahvaljuju sponzorima te svima koji na različite načine potpomažu radu kluba te organizaciji samog turnira.

Sve detalje vezane za turnir možete pronaći na web stranici: https://dbgopen.com/.