FOTO  Marin Čarapina: Odično sam odradio turnir u Zagrebu

marin čarapina

... gdje je na poene izgubio od ukrajinskog borca Nikite Chuba koji je svjetski prvak. Prethodno je Marin svladao odličnog borca iz Hrvatske Marka Rupčića. O utiscima s ovog turnira razgovarali smo sa Marinom, te evo što kaže za naš portal:

Možeš li nam reći nešto o natjecanju na kome si nastupao?

Nastupao sam na FFC Futures priredbi u Zagrebu. To je prilika za sve mlade i nepoznate borce da pokažu svoj kvalitet.

Sa kakvim si ambicijama otišao na natjecanje?

Kao i svaki borac i ja sam otišao na natjecanje s ciljem da to osvojim. S obzirom da ja radim Muay Thai, a ovdje su bila K1 pravila mislim da sam napravio dobar rezultat.

Došao si korak do cilja, da li je finale moglo otići na tvoju stranu?

U finalu sam imao sjajnog protivnika ukrajinca koji je svjetski prvak. Dao sam sve od sebe da pružim dobar meč i izdržo sam do kraja, pobjeda je otišla na njegovu stranu na bodove. S obzirom gdje ja treniram i kakvi su moji uvjeti ja smatram da sam odlično odradio turnir, a pobjednik je ipak veća klasa od mene.

Sada ćeš vjerojatno malo odmoriti, kakvi su ti planovi u budućnosti?

Sada slijedi kratka pauza, pa opet na trening, vjerovatno će ubrzo izletiti neko natjecanje, imam i nekih ponuda, ali ne bih o tome još ništa pričao, jer nije ništa potvrđeno.

Mostar se rado sjeća tvoje velike pobjede na Bijelom Brijegu, kada te možemo opet očekivati u ringu u rodnom gradu?

Nije do mene, i čim bude organiziran neki turnir u Mostaru, i ako me pozovu rado ću se odazvati .

Evo još neka poruka za kraj?

Za kraj najprije bih se želio zahvaliti mome klubu M.TC. HUNTER, mojim trenerima Miri Velagiću i Borisu Pandži koji radi na mojoj fizickoj i kondiciskoj spremi, zatim gospodinu Slavenu Planiniću i momcima iz njegovog kluba koji mi puno pomažu, kao i Damiru Miletiću (Fanti) boks treneru i Damiru Belji , oni su uvjek tu i svaki put mi izađu u susret. Ovom prilikom im se svima puno zahvaljujem, kao i mojim sponzorima bez kojih ovaj nastup ne bi bio moguć, a to su Sportska kladionica - Millennium, caffe bar Maraschino, Autoprijevoz Mostar i X FIT- Mostar. Također pored svih mojih sparing partnera iz kluba koji mi uvjek rado izađu u susret, moram spomenuti Marina Puljića mladu nadu kluba o kome ćete tek čuti u skorijoj buducnosti.

Ekipa portala HERCEGOVINA.info želi Marinu puno sreće u nastavki karijere.