Marin Čarapina: Bit će mi teško, ali vratit ću se ja u Mostar

Marin Čarapina, Muay Thai
Potpis ovog ugovora veliko je priznanje za našeg Mostarca pred kojim je velika karijera. Evo što je rekao za naš portal nakon potpisa profesionalnog ugovora.

Da li si očekivao da ćeš potpisati profesionalni ugovor sa prestižnom organizacijom WMC (World MuayThai Council )

Pozdrav najprije Vama i svim čitateljima i našim Mostarcima. Imao sam već par ponuda za profesionalni ugovor, ali čekao sam pravu, i tako sam u suglasnosti sa svojim trenerom Mirom Velagićem odlučio prihvatiti ovu ponudu za WMC.

Otkud zanimanje te organizacije za tebe?

Nakon osvojenog prvenstva Hrvatske u Muay Thai-u dobio sam poziv za ugovor od gospodina Dragiše Savića Internacionalnog koordinatora za Bosnu i Hercegovinu pri WMC/IFMA i menadžera Dr. Mešinović Muamera koji ima dugogodišnje iskustvo u promoviranju boraca. Svojim trudom i radom privukao sam njihovu pozornost.

Ovo je veliki iskorak u tvojoj karijeri, kako se osjećaš?

Ovo i jeste veliki iskorak u mojoj karijeri. Osjećam se odlično i još sam pod dojmom jer je ovo velika promjena u mom životu i u mojoj karijeri. Potrudit ću se da treniram jako i dat ću sve od sebe da ispunim očekivanja.

Kao što znamo slijedi odlazak u Tajland. Hoće li ti biti teško napustiti Mostar?

Da slijedi moj odlazak u Thailand, bit će mi malo teško i neobično bez moga grada, ali vratit ću se ja u Mostar .

Da li će sa ovim tvojim potpisom za WMC porasti interes za tajlandski boks u Mostaru.

Sve više mladih često dolazi u naš klub MTC HUNTER na Rudniku i jako je puno zainteresiranih za Muay Thai .

Ti si primjer da se uporni rad i naporni trening isplati. Što možeš poručiti onima koji će se tek početi baviti tajladnskim boksom?

Muay Thai je kao i svaki sport zahtjevna vještina, potrebno je mnogo truda , rada, i zalaganja. Nekada bude teško, ali tada ne treba odustajatii nego još jače trenirati.

Za kraj jedna poruka našim čitateljima od uspješnog mladog sportaša?

Za kraj želio bih se najprije zahvaliti mome klubu MTC HUNTER Mostar, trenerima Miri Velagiću i Slavenu Planiniću, kao i svima ostalim koji su uvjek tu i spremni su pomocći meni i mom klubu.

Nama ostaje poželjeti sreću našem Marinu u nastavku karijere, a mi ćemo ga i dalje pratiti na njegovom putu ka novim uspjesima.

HERCEGOVINA.info