FOTO  Karate klub Zrinjski Mostar vrši upis novih članova - 15.09.2014

KK Zrinjski, upis novih članova, karate

Svako putovanje počinje prvim korakom, a prvi korak u Karate klubu Zrinjski je vrlo jednostavan: dovedite svoje dijete na lokaciju treninga koja Vam je najbliža u predviđeno vrijeme i javite se treneru koji će Vas uputiti na daljnje korake.

Svako dijete već pri prvom posjetu klubu može početi s vježbanjem, sve što treba ponijeti jest kratka majica, donji dio trenirke ili kratke sportske hlačice - može ponijeti i bočicu s vodom i ručnik. Ako procijenite da bi to bilo previše za prvi puta, možete slobodno pogledati prvi trening, jedino valja imati na umu da je za dijete najbolje uključiti ga u proces škole karatea što ranije u sezoni, na početku školske godine.

Donja dobna granica pristupnika u Zrinjski je 5 godina starosti, no i mlađa se djeca mogu pokusno priključiti treningu i uključiti u karate školu ako trener procijeni da ono može pratiti program. U Klubu imamo već nekoliko slučajeva da su upravo najmlađe curice i najmlađi dječaci pokazali najveći talent i želju za vježbanjem.

Svi zainteresirani za upis mogu se upisati ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 18:30 - 20:30 u dvorani "Đački dom", istim radnim danima od 20.30 do 22.00 sata u dvorani karate kluba Zrinjski u Cimu