Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao

Filip Hrgović , Filip Hrgović
"Kad bi mi ugasili razglas kao što su Thompsonu, ja bih nekoga nokautirao. To je taj unutarnji neprijatelj o kojem pričam, to su ljudi koji ne žele da Hrvatska diše punim plućima", komentirao je Filip Hrgović u razgovoru za Večernji list doček Vatrenih.

Filip je uostalom i sam vezan uz Thompsona jer njegovu pjesmu "Geni, geni kameni" koristi kao svoju glazbu za ulazak u ring, odnosno za takozvani "entrance music".

"Moja je velika želja da mi Thompson u Areni prije ulaska u ring zapjeva svoju pjesmu uživo. Već smo se čuli zbog toga i dogovorili da se čujemo kada se vratim iz Miamija", poručio je Hrgović.

Pratio je Vatrene i navijao za njih.

"Gledao sam to preko nekog programa na španjolskom jeziku, a finale s Francuzima gledao sam u društvu dvojice Francuza. Sa mnom su bili partner mog menadžera Karima Bouzidija i službeni fotograf. Tekma je bila strašna, a mi smo bili "cool" navijači. No ovo je prvi put da sam ja doživio neke emocije vezane uz nogomet. Ja ga baš i ne pratim, no ovo što su naši dečki učinili, svaka im čast", poručio je.

8. rujna u Zagrebu borit će se sa Škotom Garyjem Cornishom, bivšim IBC interkontinentalnim prvakom.

"To je najveći protivnik s kojim sam se dosad borio, a to definitivno zahtijeva novi stil borbe i predstavlja novi izazov, ali ako želite osvojiti naslov, morate se suočiti s boksačima različitih stilova i kalibara. Vjerujem da nas očekuje tijesna bitka između dvojice istinskih boraca koji žele pokazati što znaju. Teška kategorija je posebna i ne možete pretpostaviti što će se dogoditi. Jedino što sa sigurnošću mogu jamčiti jest da ću 8. rujna biti 120 posto spreman pokazati najbolje boksanje", poručio je.