Judistima Borse 5 medalja iz Podgorice

Natjecanje je održano u sportskoj dvorani „Slobodan Škerović“, a sam turnir u spomenutoj dvorani okupio je oko 300-tinjak natjecatelja iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Turnir je bio organiziran za sve uzraste, a za Borsu je nastupilo sedam natjecatelja od kojih se pet okitilo medaljama.

Žetvu je započela Monika Zadro osvojivši zlato u konkurenciji djevojčica do 9 godina ( -22kg). Braća Ivan (-50) i Mario (-38) Jozeljić okitili su se srebrom i broncom, a Karlo Tomas u kategoriji starijih dječaka do 50 kg zauzeo je poziciju viceprvaka. Za mlađe uzraste Borse nastupili su i Darijan Faletar te Tomislav Rajić. Pružili su dobar otpor, no nedovoljan za medalju.

Za JK Borsu na spomenutom turniru nastupio je i malo iskusniji borac Petar Logara u kategoriji kadeta do 17 godina ( -73). Petru je pripala bronca.

Mladi džudaši iz Mostara imaju u planu do konca godine odraditi još nekolicinu turnira, te potom uz ugodnih 500 - tinjak medalja koliko ih je Borsa donjela u grad tokom ove godine, završiti sezonu.

Braća Franjo i Petar Zadro su se i ovom prilikom htjeli zahvaliti HT - ERONETU, za sponzorstvo pri odlasku na Europsko prvenstvo.

Hercegovina.info