FOTO  JK Neretva: U nepuna tri mjeseca 78 medalja i 2 pehara

jk neretva
Kolekciju Neretvinih medalja ovaj put upotpunili su Samuel Matijević osvojivši srebrenu medalju u kategoriji -73 kg i Mate Bilić osvojivši brončanu medalju u kategoriji -38 kg, a kojem je ovo ujedno i prvi nastup u 2014. godini. Uz dosta jaku konkurenciju u obje kategorije uspjeli su se popeti na pobjedičko postolje.
Judo Klub Neretva djeluje od početka kolovoza, a prvi nastupi su krenuli u listopadu ove godine. Klub već ima pregršt osvojenih odličja, a prvi zvanični nastup "Neretve" bio je 04.10. 2014.godine na Međunarodnom judo turniru "Borsa Open" gdje smo i počeli nizati sjajne uspjehe. U prva tri mjeseca kako postojimo ukupno smo osvojili 78 medalja, od čega 23 zlatne, 22 srebrene, 33 brončane medalje i 2 pehara. Ponosni smo na ovu impozantnu brojku obzirom na broj članova kao i kratak vremenski period u kojem su rezultati postignuti. Nastupili smo na 11 natjecanja u 5 država (CRO, MNE, SLO, AUT, BiH).

Izjava trenera:
Mora se istaći da su klupski počeci JK Neretve iz Mostara nadasve skromni, ali vise nego očekivani, budući da rade i mukotrpno treniraju u izuzetno skromnim uvijetima. Pored toga, trener i cijela Uprava kluba jako su zadovoljni postignutim rezultatima te ovom prilikom čestitaju na izuzetnim uspjesima fantastičnim djevojkama i momcima te im žele još mnogo boljih rezultata u 2015.godini. Pored odličnih sportskih rezultata oni su i sjajni učenici u svojim školama. Obzirom da su najmlađi klub u državi, trener, Majo Ćeško vjeruje u svoje judoke i mišljenja je da će u budućnosti ostvarivati velike rezultate za klub i reprezentaciju, stoji u priopćenju kluba.


Moze se samo reći kako je ovo bio sjajan početak JK Neretve i da se nadamo jos boljim rezultatima u idućoj godini . Ovom prilikom želimo svima čestitati i poželjeti ugodne blagdane i sretnu 2015.godinu.