J.K. „BORSA“ uspješan u Rumunjskoj

Judo klub Borsa, Rumunjska, natjecanje
. Naime, mostarski džudaši su ovog vikenda nastupili na turniru pod nazivom „Cupa Euroregiunii DKMT" u rumunjskom Temišvaru na kojem je nastupilo preko 300 boraca iz 6 zemalja (Mađarska, Srbija, Slovenija, Bugarska, BiH i Rumunjska) ,a mostarski predstavnici su osvojili ukupno 5 odličja. Kada Borsi pribrojimo i 7 osvojenih odličja iz talijanskog Trevisa, to je ukupno 13 odličja sa jakih inozemnih turnira u vremenskom intervalu od samo 7 dana.

U Rumunjskom Temišvaru blistali su, okitivši se zlatnim medaljama, Ivan Jozeljić u konkurenciji dječaka do 50 kg, Mario Jozeljić u konkurenciji dječaka do 38 kg i Domagoj Pušić u konkurenciji mlađih dječaka do 38 kg.

Brončana odličja osvojile su Antonija Jozeljić i Josipa Brvenik. Iz redova Borse nastupili su još Domagoj Jozeljić i Filip Ivanković, no ovog puta su bili tek nadomak medalje.

Judo klubu Borsa na ovom turniru dodjeljen je i pokal za najuspješniju ekipu do 13 godina - osvojivši najveći broj bodova u toj uzrasnoj skupini. Nakon turnira odrađen je i jednodnevni judo kamp.

Spomenuti sportski kolektiv do kraja godine ima odraditi još par turnira, a trenutačno su bazirani na obučavanje novo - upisanih članova koji ih je za sada trocifreni broj.