I Hercegovci traže karte za spektakl, Beljo želi pobjedu u povratničkom meču

damir beljo

... a razlog su dvojica ljudi - Filip Hrgović, koji se bori za WBC međunarodnu titulu protiv Garyja Cornisha, i "bombarder s Neretve" Damir Beljo, koji se bori protiv Lukasa Paszkowskog, piše Večernji list BiH.

Prodaja karata

Spektakl prenosi RTL televizija, a kako nam je priopćeno iz Beljina tima, i u Hercegovini su u prodaji ulaznice za ovaj spektakl. - Ulaznice se kreću od 110 do 740 kuna, a u prodaji su do 3. rujna. Svi zainteresirani mogu ih pronaći u Mostaru u "Drugom načinu" ili u Grudama u caffeu "Bellamy".

Također, može ih se rezervirati, što su neki već učinili, na broj mobitela 063 953 630 - potvrdili su nam iz Beljina tima istaknuvši kako ulaznice vrijede za cjelokupan borilački spektakl, tako da će oni koji budu u Zagrebu u Areni 8. rujna moći gledati i Damira Belju, ali i kasniji meč Filipa Hrgovića.

I jednom i drugom je prvi put da se bore u zagrebačkoj Areni, stoga je podrška publike i više nego dobrodošla. Ovo je Beljin povratnički meč nakon dugo vremena i pravi način da se vrati na pobjedničke staze na putu do povratka titula u Mostar i Hercegovinu.

Beljo je nedavno najavio povratnički meč. I on sam osvrnuo se na prodaju karata jer na početku nije bilo dogovoreno da karte budu u prodaji u Hercegovini, ali je, nakon velikog zanimanja i poziva ljubitelja boksa s ovih prostora u Zagreb, odlučeno da će ipak biti puštene u prodaju. Nakon što je i taj problem otklonjen, Beljo poziva sve koji mogu da ga dođu podržati u borbi za novu pobjedu.

U 24 profesionalne borbe Beljo nema poraza, a čak je 20 njih završio nokautom. Ipak, nakon pehova, nesreće i ozljeda, sada se mora ponovno vraćati prema vrhu te napasti i ono što još nije bilo u vitrini "bombardera s Neretve".

Daje sve od sebe

- Volio bih da dođete u što većem broju jer će mi podrška trebati, radim meč s jako dobrim borcem, koji mi stilom uopće ne odgovara. Povratnički meč, prvo pa muško. To sam i želio. Hvala vam od srca na velikoj podršci koju stalno dobivam i na velikom zanimanju za spektakl u Zagrebu, gdje izvrsni Filip Hrgović boksa glavnu borbu s Cornishom za WBC međunarodnu titulu. Ja sam po svemu glavna borba prije Filipa. Kao i uvijek, dat ću sve od sebe. Bog vas sve blagoslovio - Beljine su riječi.