Hrvat Stipe Miočić nokautirao protivnika za samo 35 sekundi

ufc, odličan boksač, vatrogasac, Stipe Miočić, Stipe Miočić, borba, pobjeda, Stipe Miočić, ufc, Stipe Miočić, pobjeda, ufc, Stipe Miočić, titula, Stipe Miočić,  UFC prvak, Stipe Miočić, prvak,  UFC prvak
Američki Hrvat trebao se boriti s bivšim UFC prvakom u teškoj kategoriji Juniorom dos Santosom, ali je zbog ozljede Brazilca dobio drugog protivnika, njegovog sunarodnjaka. Miočić nije puno mogao dobiti pobjedom, a imao je štošta za izgubiti, ali je nakon uvjerljivog i brzog tehničkog nokauta profitirao u očima čelnika.

Već nakon 15-ak sekundi Stipe je uzdrmao Maldonada poznatog po nevjerojatno čvrstoj bradi, a odmah potom je sjeo i desni direkt u čeljust. I više nego dovoljno za 12. pobjedu u karijeri, uz jedan poraz.

- Sretan što je bilo ovako brzo gotovo. Maldonado voli igrati igrice u kavezu i navući te na svoj mlin i blisku borbu. Zato sam se htio pobrinuti da je ovaj meč što prije bude gotov jer se ipak radi o borbi na pet rundi. Kada sam ga drugi put čisto pogodio desnom rukom, znao sam da je gotovo - rekao je Miočić pa nastavio:

- Bila je to dobra noć za mene, a što se dalje dogodi, dogodi. Sada idem kući, provest ću neko vrijeme s obitelji i čekati što će UFC odlučiti. Meni je svejedno, ako se borba s Dos Santosom dogodi dobro, ako ne, borit ću se protiv onoga koga mi daju.

24sata.hr