VIDEO  Grozne scene sa dječijeg turnira: Bijesna majka krenula šamarati, najprije izudarala vlastitog sina

judo rusija

... ozbiljne probleme. Ruskinja iz Toržoka, čije je dijete u nedjelju nastupalo na džudaškom turniru u Borovičima, priredila je scenu zbog koje ne bi bilo zgoreg da je na razgovor pozovu nadležne službe.

Naime, tek što je njen sin u borbi oboren na tatami, gospođa se ostavila kamere kojom je snimala nastup i žestoko išamarala dijete. Potom se sukobila s muškarcem koji je stajao sa strane.

Međutim, sa snimka se ne vidi je li to bio trener ili roditelj drugog mališana. Bilo kako bilo, ni taj se čovjek nije iskazao jer joj je pred djecom uzvratio udarac, što je natjeralo suca da se napokon umiješa i spriječi eventualnu daljnju zlu krv.

Grozan je prizor sasvim slučajno zabilježio jedan otac, čiji je zapis gledateljima otkrio detalj da je šamarima kažnjeni mališan neposredno prije intervencije majke ružno gestikulirao prema protivniku.

Moguće je, stoga, da je majka reagirala i na njegovo ponašanje, ali čak i da je to bio slučaj, "odgojne" koje mu je udijelila govore da bi se tamošnji centar za socijalnu zaštitu trebao zainteresirati za odnose u toj obitelji, piše Dnevnik.hr.