FOTO  Europske trenerske licence članovima mostarskog Cro Stara

cro star

Iz mostarskog taekwondo kluba Cro Star seminaru su nazočili trenerica Klaudia Marić i trener Damir Šunjić. Seminar je održao Chakir Chelbat, a govorilo se o Svjetskoj taekwondo federaciji, kontinentalnim federacijama, natjecateljskim pravilima, pravima natjecatelja i trenera, dozvoljenim i nedozvoljenim radnjama natjecatelja i trenera i elektronskoj opremi.

Četvero trenera mostarskog Cro Stara je u siječnju dobilo trenersku licencu Taekwondo Saveza Bosne i Hercegovine za 2018. godinu, a to su Klaudia Marić, Damir Šunjić, Miran Đorđevski i Boris Knezović, dok su Klaudia Marić i Damir Šunjić još stekli GOL licencu Svjetske taekwondo federacije, a u Mariboru na seminaru i europsku trenersku licencu.

S tim su treneri mostarskog Cro Stara odradili potrebnu edukaciju za 2018. godinu, jer bez navedenih licenci treneri nisu u mogućnosti voditi ekipu na turnire u zemlji i inozemstvu. Cro Star je svim svojim trenerima platio sve trenerske licence.

Ekipa Cro Stara nastavlja s pripremama za nadolazeće turnire, a idući vikend slijedi međunarodni taekwondo turnir u Ljubljani.