Damir Beljo: Ovaj meč sam posvetio svome ujaku Branku

Damir Beljo

Naime, on je u subotu na borilačkom spektaklu Zagreb Fight Nightu u odličnoj borbi, koja je oduševila sve prisutne u dvorani, ali i ispred malih ekrana, pobijedio Lukasa Paszkowskog.

Nekoliko dana nakon uspješnog povratka boksu Damir Beljo je napisao i emotivnu poruku na svom profilu na Facebooku i upoznao javnost s povredom koja ga je zadesila u drugoj rundi.

- Evo nikako se obratiti nakon meča, pa evo da vas malo izmorim, a prije svega da se zahvalim. U drugoj rundi meča mi je otišla tetiva lijevog bicepsa i što je meč odmicao bilo je prebolno koristiti lijevu ruku, a posebice moje specijalke (udarce u tijelo odnosno jetru). Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali jednostavno ja nisam želio da odustanem po cijenu doslovno života, tako da opet najviše hvala dragom Bogu što je bio uz mene, što mi je dao jaku vjeru u Njega, a On mi dao i jaku vjeru u sebe. Mene su i prije ovoga meča srezali na boxrecu, ali i na tome Bogu hvala, ovo im je već 9 put, sa 168 bodova na 26, ali eto ih tamo. Sve ću ja vratiti ako Bog da. Dogodila se i ova povreda, ozbiljna ali i na njoj Bogu hvala i opet neću odustati. Hvala Isusu i hvala Bogu što su me čuvali i što su čuvali i čuvaju moju obitelj i hvala svima vama! Hvala cijeloj Bosni i Hercegovini na velikoj podršci, mom Mostaru, Rami, Risovcu, prijateljima iz Banja Luke, Dalmaciji, posebno Zadru. Puno hvala mojim sponzorima Prva sportska kladionica, Hattrick, starim sponzorima Sik, Euroherc, Arena Sport Centar te Antonio Commerce koji su mi omogućili pripreme u Düsseldorfu, hvala brendu Ulice na vrhunskoj odjeći, također hvala braći Dijakovic i UFD GYM-u, treneru Sukru kao i mom treneru Damiru Miletiću (Fanti) i Damiru Zupcu.

Ovaj meč sam posvetio svome ujaku Branku kojem je dijagnosticiran zloćudni tumor na plućima, on mi je prolazio kroz glavu kad mi se dogodila ova ozbiljna povreda u meču i nisam želio da odustanem i tako želim da ni on ne odustaje nego da se bori kao tigar, a to i jeste i uz borbu i dragog Boga sve je moguće jer Bogu ništa nije nemoguće. Volim te ujko i Bog ti dao snagu i pomogao ti da skroz ozdraviš - napisao je na svom profilu na Facebooku Damir Beljo.