Damir Beljo nokautom do sedme titule

Damir Beljo, Damir Beljo, boks, Damir Beljo, boks
Ovaj boksač u posljednje vrijeme niže brojne uspjehe pa je tako bilo i na državnom prvenstvu održanom u Banjoj Luci, na kojem je nastupio i ponio titulu najboljeg.

Brojni uspjesi

Naime, ovo natjecanje okupilo je osmoricu najboljih boksača s područja Bosne i Hercegovine koji su se borili za titulu prvaka. Pored teške konkurencije Beljo je izborio prvo mjesto pobijedivši nokautom u finalu.

„Prezadovoljan sam ovim državnim prvenstvom održanim u Banjoj Luci. Kao i svaki, i ovaj mi je meč dao motivaciju za nastavak bavljenja ovim sportom" - rekao je Beljo za Dnevni list.

On je također pohvalio i svoje kolege i zahvalio svojim trenerima koji su mu pomagali i koji su bili s njim na državnom natjecanju.„Istaknuo bih Adrijana Kneževića koji je došao do finala u srednjoj kategoriji i naše trenere koji su pomagali meni i njemu. Radi se o Damiru Miletiću - Fanti i Mili Ćavaru. Također bi pohvalio i Emila Markića koji je osvojio broncu i Mihovila Tomića, koji je, iako bez medalje, imao odličan meč", rekao je Beljo.

Tako se nakon ovog nastupa na kojem je još jednom dokazao koliko je uspješan boksač fokusirao za sljedeći turnir, a to su kvalifikacije za Olimpijske igre.

„Bit će jako teško boriti se na kvalifikacijama za Olimpijske igre jer iz moje kategorije ide samo jedan predstavnik. Vjerujem da imam šanse i dat ću sve od sebe", kazao je Beljo.
Također, osim kvalifikacija za Olimpijske igre ima još mnogo turnira na kojima se nada uspjehu kao i uspjehu u boksačkoj Premier ligi s boksačkim klubom Slavija iz Banje Luke za koji također nastupa.

„Što se tiče boksačkog kluba Slavija, zasada smo prvi, a nadamo se da će tako i ostati te da ćemo do kraja sezone biti ekipni prvaci", kazao je Beljo.

Najbolji sportaš

Ovaj poznati mostarski boksač koji je svoju državu proslavio u više navrata ove godine je osvojio titulu najboljeg sportaša za 2011. godinu i samim time dobio dodatnu motivaciju za bavljenje boksom. „Sigurno ti svaki uspjeh da dodatnu motivaciju da se još više trudiš i dokazuješ", rekao je za kraj ovaj poznati boksač.

Dnevni list