FOTO  Cro Staru 7. medalja u Zagrebu

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, predstavio se 5 mlađih kadeta, koji su odradili odličan posao izborivši se za 7 medalja: zlato i 6 bronci.

Posebno treba pohvaliti Dominika Granića, koji je nastupio u dvije discipline i izborio se za zlato u borbama i broncu u kicku. Kroz tri izvrsne pobjede pokazao je da je zasluženo najbolji u svojoj kategoriji.

Za dvije medalje, i to dvije bronce, se još izborio David Marijanović, koji je također nastupio u borbama i u kicku. Njegov uspjeh je još i veći kad napomenemo da je ovo Davidu bio drugi nastup u borbama a prvi nastup u kicku. Njegova kategorija je bila puna pa su mu po dvije pobjede bile dovoljne tek za broncu.

Nastupili su još Mauro Trogrlić, Hrvoje Marijanović i Toma Bevanda, koji su se s jednom pobjedom u borbama uspjeli izboriti za brončane medalje. Hrvoje Marijanović je također početnik, i ovo mu je bio tek treći nastup u borbama.

„Jako sam zadovoljna rezultatom mojih malih kadeta, koji su uzrasta između 2002.-2004. godišta. Svima još treba iskustva, ali vrijedno i redovno treniraju i napreduju, i time su zaslužili nastup na ovom velikom turniru za kadete." dodala je trenerica kluba Klaudia Marić.