CRO STAR Sa 10 natjecatelja osvojili 16 medalja i dva pehara

Taekwondo klub Cro star u Fojnici 2022
Taekwondo klub Cro Star

Zlatna ekipa mostarskog Taekwondo kluba 'Cro Star' i dalje dominira svojim kategorijama. 10 natjecatelja kluba nastupilo je u subotu na međunarodnom taekwondo turniru Fojnica Open 2022., a osvojeno je izvrsnih 16 medalja, od toga čak 10 zlatnih, tri srebrene i tri brončane medalje. 

Pored medalja osvojena su i dva pehara, ali i titula najboljeg natjecatelja. Zlato su osvojili: Antonio Rezo, David Rezo (2 zlata), Fran Ćavar, Matej Dankić, Iva Marić, Iva Šunjić, Lea Krešić, Nikol Marić, Petra Bukvić. Srebro su osvojili: Doris Zlomislić, Lea Krešić, Petra Bukvić, a bronce: Iva Marić, Doris Zlomislić, Nikol Marić.

Osvojena su dva pehara u ekipnom plasmanu, a pehar za najboljeg dječaka u kicku pripao je Davidu Rezi, koji je kroz tri kola bio uvjerljivo bolji od svojih protivnika.

"Ekipa je imala više nego odličan nastup, imali smo veliki broj pobjeda i zaista sam prezadovoljna našim uspjehom. Ne mogu izdvojiti jednog natjecatelja, jer 10 zlatnih medalja od ukupno 16 govori o kvaliteti svih naših natjecatelja. Nažalost nije se objavila statistika za B klasu natjecanja, a sigurno bismo i tu osvojili pehare i za ekipni i pojedinačni plasman. Iz vikenda u vikend osvajamo medalje te na najbolji mogući način predstavljamo naš klub i naš grad", rekla je trenerica Klaudia Marić.

Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na turnir u Fojnicu. Na turniru je nastupilo oko 300 natjecatelja na četiri borilišta. Za ekipu 'Cro Stara' nema odmora, aktivno se nastavlja dalje s treninzima povodom nadolazećih turnira i ostalih planiranih klupskih aktivnosti, istaknuto je u priopćenju ovog kluba.