FOTO  Cro Star pomeo konkurenciju u Fojnici

Cro Star, taekwondo
Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, pomeo je konkurenciju na ovom turniru osvojivši 30 medalja i 5 ekipnih pehara u pojedinačnim uzrastima, 1. mjesto u sveukupnom poretku i titulu najboljeg borca turnira.
Zlato su osvojili: Dora Marušić, Andrea Begić, Dominik Granić, Ivano Prce, Luka Penavić, Ivo Planinić, Matea Ćorić, Vanesa Matić, Nera Prce
Srebro su osvojili: David Marušić, Toma Bevanda, Katarina Ćorić, Martino Prce, Khaled El Zayat, Luka Bevanda, Ivano Prce, Marina Aničić, Viktoria Penavić (sva srebra)
Broncu su osvojili: Denis Dujmović, David Marijanović, Hrvoje Marijanović, Eva Damjanović, Marina Aničić, Matea Ćorić, Fran Miloš, Martino Prce, Nera Prce, Ivo Planinić, Josip Bevanda.
Osvojen je pehar za 1. mjesto u sveukupnom poretku klubova na ovom turniru, a pored toga su osvojeni pehari u ekipnom poretku vrtićanaca, vrtićanki, mlađih kadeta, juniorki i u disciplini kick.
Dora Marušić je proglašena najboljom kadetkinjom turnira. Sve borbe je izvrsno odradila i pokazala veliku zrelost i napredak u svome radu.
Cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu za ostvarni rezultat, ali posebno treba istaći ekipu malih vrtićanaca (2008. i 2009. godište), koji su se tek počeli natjecati. Nekima je ovo prvi a nekima od njih drugi turnir. Njihovu kvalitetu pokazuje činjenica da su svi osvojili medalje i da su se izborili za 1. mjesto u ekipnom poretku vrtićanaca. Pokazali su da će se na njih i ubuduće moći računati.
Ekipu su vodili treneri Klaudia Marić i Miran Đorđevski, a na turniru je sudio Damir Šunjić, sudac 1. klase, jedan od najboljih sudaca Taekwondo Saveza BiH.