FOTO  Cro Star osvojio 10 medalja na državnom prvenstvu u taekwondo-u

cro star

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić nastupio je s 12 natjecatelja, koji su se izborili za 10 medalja, pehar u ekipnom plasmanu i titulu najboljeg borca državnog prvenstva.

Državni prvaci su postali Dominik Granić (mlađi kadet), Hrvoje Marijanović (stariji kadet) i Andrea Begić (juniorka). Svo troje je imalo izvrsne nastupe, dominirali su svojom kategorijom, zbog čega su zasluženo ponijeli titulu najboljih u državi.
Državni vice-prvaci su Toma Bevanda (mlađi kadet), Lora Milićević (starija kadetkinja), Matej Weber (junior), Miran Đorđevski (senior), Damir Šunjić (senior). Đorđevski i Šunjić su nažalost zadobili ozljede, zbog kojih finalne borbe nisu mogli odraditi sukladno svojim mogućnostima.

Broncu su osvojili Adrian Granić (mlađi kadet) i Teo Jergović (senior) i time zauzeli treće mjesto na ljestvici najboljih u državi.
Andrea Begić se pored titule državne prvakinje okitila i titulom najbolje juniorke državnog prvenstva, dok su seniori, usprkos ozljedama, odradili izvrstan posao i osvojili pehar za 3. mjesto u ekipnom poretku seniora.

Na ovom državnom prvenstvu su još nastupili David Marijanović i Lea Marić, koji se usprkos dobrom nastupu nažalost nisu uspjeli izboriti za medalju.