FOTO  Cro Star: Organizirano polaganje za učeničke pojaseve.

Cro Star: Organizirano polaganje za učeničke pojaseve.

Polaganju je pristupio 51 kandidat, i svi su uspješno položili za svoje novo zvanje.
-Viši bijeli pojas su stekli: Ivan Gabrijel Azinović, Luka Zadro, Andrej Udundžić, Marko Tomić.

-Niži žuti pojas: Sara Marić, Petar Bosnić, Antonio Mustapić, Antonio Rezo, Mihaela Čolaković, Josip Ćorić, Luka Stojkić, Domagoj Mandić, Matej Vidačak.
-Viši žuti pojas: Anea Stojkić, Fabian Stojkić, Marin Pole, Jure Groznica, Roko Baković, Duje Živkušić, Nina Papac, Matej Tomić, Mladen Dedić, Sebastian Vučić, Tamara Majerski.
-Viši zeleni pojas: Andrej Matić, Vanesa Matić, Ivo Planinić, Iva Marija Mikulić, Fran Miloš, Viktoria Penavić.
-Niži plavi pojas: Tomislav Tošić.
-Viši plavi pojas: David Marijanović, Una Damjanović, Jana Zubonja.
-Viši crveni pojas: David Marušić.

Pored polaganja za učeničke pojaseve, polaganje su imali i Taekwondo klinci, djeca uzrasta 5-6 godina, koja polažu svoj dječji program. 16 malih fajtera je uspješno položilo: Noa Ostojić, Matej Sesar, Mario Madžar, Marko Janeš, Roko Rozić, Karlo Ćubela, Neđo Leko, Ivano Perić, Fran Bogadi, Dorijan Matić, Ivan Grle, David i Petar Martinović, Nikola Aničić, Jan Pandža, Boris Vasilj.

Već 3 malih taekwondo klinaca je nastupilo na nedavno održanom turniru u Zadru, na kojem su pobrali pljesak publike za svoj nastup ali i medalju.
„Pohvalu zaslužuju svi kandidati, koji su pristupili polaganju, no posebno bih istakla naše male taekwondo klince, koji su jako puno napredovali u sklopu svog dječjeg programa, a bilo je i nekoliko kandidata za pojaseve, koji su zaista bili odlični, i više od mog očekivanja." dodala je trenerica Cro Stara Klaudia Marić.
S ovim polaganjem se taekwondo klub Cro Star raspustio na ljetnu pauzu, koja će za sportaše biti kratka, jer uskoro kreću pripreme za turnir na Korčuli u 8. mjesecu. Rekreativci kluba imaju slobodno do 9. mjeseca.

U prvom dijelu sezone su natjecatelji Cro Stara osvojili više od 200 medalja, 13 ekipnih pehara, a 4 natjecatelja je bilo proglašeno najboljim natjecateljima turnira.