FOTO  Cro Star organizira turnir Mostar Open

Cro Star, mostar open 2015, taekwando
Organizator turnira je mostarski taekwondo klub Cro Star na čelu s trenericom Klaudiom
Marić. Turnir je organiziran u 3 discipline: borbe, forme i kick.

Nastupiti će svi uzrasti u borbama: mali olimpijci, vrtićanci, mlađi i stariji kadeti, juniori i seniori, a koristiti će se elektronska oprema Daedo, koja se koristila i na Olimpijskim igrama. Forme su organizirane također za sve uzraste: kadete, juniore i seniore i u ovoj disciplini je suđenje s elektronikom.

Treća disciplina 'kick' je oblik natjecanja bez kontakta i bez mogućnosti ozlijede, jer se radi o najmlađim natjecateljima.

Turnir počinje ceremonijom otvaranja u 9 sati gdje će nazočne pozdraviti predsjednik Sportskog saveza grada Mostara gosp. Hasan Šišić, a nakon otvaranja i vrlo atraktivne demonstracije taekwondoa od strane naših sportaša krećemo s natjecateljskim programom u
9.30.

Ove godine će na turniru u Mostaru nastupiti reprezentacija grada Zagreba, a najavili su se i klubovi iz cijele BiH, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Italije i Slovačke.

Trenerica Klaudia Marić je inače i začetnica taekwondo-a u Mostaru, dok je klub Cro Star prvi taekwondo klub u povijesti grada Mostara. Mostar Open je prvi taekwondo turnir u povijesti našeg grada a ubrzo je postao i najveći taekwondo turnir Bosne i Hercegovine.