FOTO  Cro Star: 18 medalja i ekipni pehar na velikom turniru u Zadru

Cro Star, zadar

...„Zadar Open 2016.", na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke i Hrvatske. Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je odličan rezultat. Osvojeno je 18 medalja i ekipni pehar.

4 zlata: Ivo Planinić, Tomislav Tošić, Hrvoje Marijanović i Dora Marušić.
7 srebra: Roko Baković (2 srebra), Viktoria Penavić (2 srebra), Dorijan Matić, Ivan Grle, David Marušić.
7 bronci: Tamara Majerski, Josip Bevanda, Vanesa Matić, Nikola Aničić, Dominik Granić, Fabijan Bagarić, Jana Zubonja.

Ekipni pehar osvojen je za 3. mjesto u limačima, koji su najmlađi uzrast na turniru.
„Cijela ekipa je bila odlična, motivirana, dobro raspoložena i zaslužuju pohvalu za svoj nastup. Posebno bih htjela pohvaliti naše male limače, od kojih su neki po prvi put nastupili, ali su pokazali koliko su borbeni i svojim pobjedama su u nekoliko navrata izmamili pljesak publike." kazala je trenerica Cro Stara Klaudia Marić.
Čapljinci, koji treniraju u Cro Staru, Tomislav Tošić i Jana Zubonja su nakon zlata nedavno u Fojnici opet pokazali svoj kvalitet. Tomislav je osvojio zlato, a Jana broncu.

„Tomislav i Jana su se super uklopili u naš klub, i među ekipu ali i našim metodama rada, što njihovi rezultati i pokazuju. Daju sve od sebe na treningu, i drago mi je da rezultati ne izostaju." dodala je trenerica Klaudia Marić.
Turnir u Zadru se održao na 7 borilišta s elektronskom opremom Daedo.
Ekipu u Zadar su vodili treneri Klaudia Marić i Miran Đorđevski, i ovo je Cro Staru bio posljednji turnir u prvom dijelu sezone. Krajem 6. mjeseca slijedi polaganje za pojaseve, zatim ide kratka stanka, nakon koje kreću pripreme.