FOTO  Članovi Cro Stara osvojili 4 medalje u Kninu

Cro Star, knin

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star nastupio na međunarodnom taekwondo turniru Knin Open 2019., koji je ujedno bio i kriterijski turnir za hrvatsku kadetsku taekwondo reprezentaciju.

Članovi Cro Stara osvojili su 4 medalje.

Antonio Rezo se izborio za zlato. Rezo je inače proglašen za najboljeg mlađeg kadeta kluba za 2018. godinu i svoj zlatni niz je nastavio i u ovoj godini.
Luka Penavić je nastupio na kriterijskom dijelu turnira i osvojio srebro. Zlato mu je izmaklo u posljednjoj sekundi finalne borbe pri izjednačenom rezultatu. Penavić je isto proglašen najboljim natjecateljem kluba u konkurenciji kadeta za 2018. godinu.
Broncu su osvojili Roko Baković i Katarina Ćorić. Baković je mlađi kadet, koji je u 2018. godini osvojio oko 20ak medalja, dok je Katarini Ćorić ovo bio prvi turnir, i uspjeh je što je odmah osvojila medalju.
Nastupila je još i Viktoria Penavić, koja se usprkos odličnom nastupu ovaj put nije uspjela izboriti za medalju. Izgubila je u borbi za medalju.
U Kninu je sudio i sudac Cro Stara Miran Đorđevski, koji je 1. sudačka klasa i jedan od najboljih sudaca u Taekwondo Savezu BiH.
„Nakon obavljenih seminara i stečenih trenerskih licenci Taekwondo Saveza BiH, Europske Taekwondo Unije i Svjetske Taekwondo Federacije krenuli smo s turnirima. Ekipa je u Kninu bila jako uspješna. Sad nastavljamo s pripremama i kontrolnim turnirima, a sve u svrhu pripreme za državno taekwondo prvenstvo." rekla je Klaudia Marić, trenerica Cro Stara.