FOTO  Andrija Vasilj brončani na Svjetskoj ligi mladih

Andrija Vasilj brončani na Svjetskoj ligi mladih

U mjestu Caorle odrzana je Youth league Caorle-Venecija, svjetska karate liga za mlade. Na ovom četverodnevnom natjecanju nastupilo je 2650 natjecatelja iz 610 klubova iz 67 zemalja. Mladi Brotnjak, član KK Brotnjo-Hercegovina Andrija Vasilj u konkurenciji dječaka do 14 godina osvojio je brončanu medalju. Andrija je prvi meč izgubio od predstavnika Škotske koji je kasnije ušao u finale te omogućio Andriji borbe za repasaž. U prvoj borbi repasaža Andrija pobjeđuje predstavnika Francuske 9:3, potom predstavnika Švicarske odlukom sudaca, te predstavnika Bjelorusije 9:1. U četvrtoj i posljednjoj borbi za treće mjesto Andrija je pobjedio predstavnika Rusija 9:0.

Od ostalih članova koji su nastupili u Veneciji, najbliže medalji bila je Patricija Prga koja u prvoj borbi nakon rezultata 1:1 gubi odlukom sudaca od Francuskinje te kasnije u prvoj borbi za treće mjesto nakon rezultata 1:1 gubi od predstavnice BiH zbog prednosti prvog boda.

Čestitke ekipi na rezultatu i odličnim borbama i veliko HVALA svim prijateljima kluba koji podpomažu naš rad s djecom i mladima.