Američki Hrvat Miočić upisao novu pobjedu

ufc, odličan boksač, vatrogasac, Stipe Miočić, Stipe Miočić, borba, pobjeda, Stipe Miočić, ufc, Stipe Miočić, pobjeda, ufc, Stipe Miočić, titula, Stipe Miočić,  UFC prvak, Stipe Miočić, prvak,  UFC prvak

...svladavši jednoglasnom odlukom sudaca Brazilca Gabriela Gonzagu u teškoj kategoriji najpoznatije borilačke organizacije američkog UFC-a.
I protiv Gonzage Miočić je pokazao da je odličan boksač, ali i vrlo spreten u parteru. Poznavatelji mješovitih borilačkih vještina predviđaju da bi uskoro mogao dobiti priliku boriti se za naslov u teškoj kategoriji po UFC-u.

Prvak u teškoj kategoriji je Amerikanac Cain Velasquez, a Stipe Miočić je deveti borac po renkingu.

Možda jednog dana dostigne našeg najboljeg borca mješovitih borilačkih vještina Mirka Filipovića.
Profesionalnu karijeru u mješovitim borilačkim vještinama Miočić je počeo 2010. godine, te ima omjer od 11 pobjeda i jednog poraza. Sedam pobjeda ostvario je nokautom, a jednu tzv. »polugom«. Jedini poraz doživio je od Nizozemca Stefana Struvea 29. rujna 2012. u Nottinghamu.
Natjecao se u nekoliko sportova dok je studirao na sveučilištu Cleveland State, baseballu, boksu i hrvanju. Osvojio je »Zlatnu rukavicu« u boksu, a za njega su interes pokazivali i klubovi iz američke profesionalne lige u baseballu (MLB). Nakon studija radio je kao vatrogasac.

Hina