Aktivno ljeto Taekwondo kluba Cro Star iz Mostara

taekwondo

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je vrlo aktivno ljeto a ujedno ima i jako puno novih planova za nadolazeći period.

Tijekom cijelog 7. mjeseca su se održavali treninzi, nakon čega se klub preselio u veći i mnogo bolji prostor, koji će svim članovima pružiti puno više opcija za trening. Novi prostor se nalazi na Rudniku, prekoputa crkve sv. Mateja.

taekwondo

Novi prostor ima 2 dvorane i ostali potrebni popratni sadržaj. Od 17.-24.8. su dva kadeta mostarskog Cro Stara Matej Vidačak i Andrej Matić bili na taekwondo kampu na Viru kod Zadra. Kamp je već tradicionalni a organizator je Taekwondo Savez Federacije BiH.

Za 9. mjesec su se Mostarcima u goste najavila 2 prijateljska kluba iz Hrvatske na vikend zajedničkih treninga u sklopu priprema za nadolazeće turnire i novu sezonu.

Napredna grupa Cro Stara je već počela trenirati u novom prostoru maksimalno koristeći sve mogućnosti, koje pružaju nove dvorane, a od 2.9. kreću i sve ostale grupe.

Upisuju se Taekwondo klinci (djeca uzrasta od 4-6 godina), novi članovi tj. početnici od 7 godina pa nadalje, a također postoji i rekreacija za roditelje i općenito za odrasle.

Roditeljima će to biti jako pogodno, jer će moći trenirati u isto vrijeme kad i njihova djeca, i na taj način mogu učiniti nešto dobro za svoje zdravlje i ujedno dati i dobar primjer svojoj djeci.

„Prezadovoljna sam našim novim prostorom. Sve ono što smo priželjkivali u svojoj dvorani sad i imamo. Želim se zahvaliti našim klupskim trenerima (Boris Knezović i Teo Jergović), roditeljima i djeci, koji su non stop pomagali oko seljenja, tako da smo sve obavili u rekordnom vremenu. Svatko je doprinio na neki način, ili oko seljenja, ili čišenja/dubinskog čišćenja, ima članova, koji su klubu poklonili nove rekvizite itd. To je još jedan pokazatelj zajedništva, koje širimo unutar našeg kluba.“ rekla je trenerica Klaudia Marić.