'Ako mi sabotiraju Gene kamene, u Saudijskoj Arabiji ću morati izabrati Čavoglave'

filip hrgović

Tog 7. prosinca trebao bi se održati uzvrat između senzacionalnog teškaškog prvaka svijeta Andyja Ruiza i detroniziranog Anthonyja Joshue, a hrvatski boksač trebao bi sudjelovati u jednoj od glavnih predborbi.

No, što se događa s njegovom ulaznom pjesmom Geni kameni? U Washingtonu mu tu Thompsonovu pjesmu čovjek s razglasa nije ni pustio, nego neku sasvim drugu pjesmu, a u Hermosillu je puštena, ali se tako loše čula pa kao da i nije.

"Mislim da tu nitko ne sabotira, već da je to doista splet okolnosti. U onoj meksičkoj džungli od organizacije gotovo ništa od protokola nije funkcioniralo pa tako ni razglas, a i sve je to nekako izgledalo siromašno", rekao je.

Poznavajući potencijal sljedeće priredbe na kojoj bi trebao nastupiti, u Saudijskoj Arabiji, tamo problema s razglasom i novcem ne bi smjelo biti.

"Ako se tamo ne budu čuli Geni kameni, onda možemo početi pričati o sabotaži. Ako mi sabotiraju Gene kamene, a onda ću morati izabrati Čavoglave. Ha-ha-ha", našalio se Hrgović, piše Večernji list.