FOTO  6. odličja za Karate klub Zrinjski u Splitu

KK Zrinjski, Split

Na natjecanju je nastupilo preko 500 natjecatelja u 580 kategorija. Karate klub Zrinjski je nastupio sa 8 natjecatelja i osvojio 6 odličja od čega dva zlatna dva srebra i dvije bronce.

Prva mjesta u svojim kategorijama su osvojili Dora Rezić sa apsolutnom lakoćom pobjeđivanja u tri borbe sa rezultatima 6-0, 7-0, 8-0 postala prvakinjom ne dozvolivši protivnicama ni jedan bod i Marija Mandić koja je u finalu pobijedila Petru Bandić također iz karate kluba Zrinjski koja je osvojila drugo mjesto. Drugo mjesto je osvojio i Antonio Marić u kategoriji učenika.

Treće mjesto i brončana odličja su osvojili Karlo Džidić i Sandi Blažević.
Ovim turnirom ali i rezultatima proslih tjedana se potvrđuje odlična forma natjecatelja što prvenstveno treba zahvaliti treneru prve ekipe Marku Opančaru koji nakon mini ciklusa priprema brusi formu za nadolazeće državno prvenstvo.
Želimo napomenuti da je u karate klubu Zrinjski prošli tjedan održano polaganje najmanje grupe za zvanje žuti pojas na kojemu je 10 kandidata pokazalo odlično znanje i položilo za prvi pojas što nas posebno veseli.