FOTO  54 člana JK Hercegovac uspješno položilo ispite za viši stupanj

Judo klub Hercegovac, polaganje
Na ispit su pristupila 54 člana JK „Hercegovac" i svi su uspješno položili ispite uz odlično prikazane praktične tehnike (padovi, bacanja, zahvati a neki stariji pojasevi gušenja i poluge) te teoretski dio ispita (povijest juda, pravila i principi). Od 54 člana koji su pristupili ispitu njih 33 su polagali za žuti, 18 za narančasti, 1 za zeleni i 2 za plavi. Komisiju su činili nositelji DAN stupnja (Karlo Prskalo VI DAN, Smiljan Matanović III DAN, Marko Zrimšek I DAN i Mile Brkić I DAN). Osim diplome koje su „Hercegovci" dobili kao dokaz o položenom višem stupnju treneri su svoje članove obradovali tako što su im svima poklonili pojas za koji su položili na dar.
„Pripreme za polaganje su trajale više od mjesec dana, što znači da su naši članovi svaki dan uvježbavali praktične zadatke i učili one teoretske i pored toga trenirali za natjecanja i osvajali medalje. Na kraju, djeca su pokazala zavidnu razinu znanja a sve u skladu sa svojim godinama i stupnjem za koji polažu a posebno nam je drago što su se i roditelji mogli uvjeriti u znanje svoje djece tako što im je bilo omogućeno prisustvovanje na polaganju" rekli su nam iz JK Hercegovac.
ŽUTI:
Mario Novak, David Mandlbaum, Marko Crnjak, Zdenko Kukić, Niko Novak, Rafael Šunjić, Joško Falak, Nika Zovko, Zvonimir Kukić, Ivan Vrančić, Marko Zovko, Luka Primorac, Petar Zovko, Filip Aničić, Zdenko Dodig, Laura Bošnjak, Teo Selimović, Lukas Dragoje, Andrej Soldo, Marko Čerkuč, Nina Grubišić-Čabo, Roko Raguž, Andrea Kovač, Rino Vrljić, Matej Jandrić, Aleksa Babić, Dunja Blažević, Ivan Miličević, Andrej Prskalo, Ena Marić, Ivan Letica, Tomislav Brkić, Noa Ostojić
NARANČASTI
Lana Gačić, Bojan Gačić, Petra Mandlbaum, Bruno Tomić, Lana Artuković, David Filipović, Stefan Juka, Anja Marić, Bruno Marić, Toma Marinčić, David Palac, Andrea Lončar, Gabriela Raič, Ina Ravlić, Ivan Raguž, Morana Kovač, Domagoj Primorac, Nina Artuković
ZELENI
Filip Lončar
PLAVI
Danica Jurić i Anđela Jurić

Hercegovac nastavlja sa pripremama za državno prvenstvo, idući turnir na kojemu sudjeluju je „Laktaši Open" i to krajem ovog mjeseca.