FOTO  17 medalja i 4 pehara za Cro Star u Fojnici

Cro Star, Fojnica

...sudjelovalo 254 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine. Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je zapažen rezultat na ovom turniru. Osvojeno je 17 medalja i 4 pehara u 2 discipline (borbe i kick).

6 zlatnih medalja: Ivo Planinić, Jana Zubonja, Josip Bevanda, Nika Šunjić, Tomislav Tošić i Viktoria Penavić.

4 srebrne medalje: Andrej Matić, Dominik Granić, a Mihaela Čolaković je osvojila 2 srebra.

7 brončanih medalja: Dominik Čolaković, Fran Miloš, Luka Penavić, Una Damjanović, Viktoria Penavić a Vanesa Matić je osvojila 2 bronce.

Josip Bevanda zaslužuje posebnu pohvalu. Osvojilo je zlatnu medalje s 3 izvrsno odrađene borbe a dobio je i pehar za najboljeg vrtićanca turnira.
Vrtićanci i vrtićanke su osvojili pehar za ekipno 1. mjesto. U kicku je osvojen pehar za ekipno 3. mjesto, dok je u sveukupnom zbroju rezultata borbi i kicka mostarski Cro Star zauzeo 2. mjesto.

„Cijela ekipa je odradila odličan posao, i svi zaslužuju veliku pohvalu za svoj nastup. Naši vrtićanci i vrtićanke su prvi gdje god dođemo, i vidljiv im je napredak iz turnira u turnir. No, posebno bih još pohvalila dvoje natjecatelja, a to su Tomislav Tošić i Jana Zubonja, koji iz Čapljine putuju svaki dan i treniraju kod nas u Cro Staru. Svaka čast i roditeljima i djeci na upornosti, i lijepo je kad se trud isplati. Oboje su u Fojnici osvojili zlato." kazala je trenerica kluba Klaudia Marić.
Turnir je održan na 3 borilišta s elektronskom opremom Daedo. Treneri su bili Klaudia Marić i Damir Šunjić, a iz Cro Stara su sudili Miran Đorđevski (sudac 1. klase) i Vlatka Živkušić (sutkinja 3. klase).