Boksač Damir Beljo u Moskvi će se s Drozdovom pripremati za meč karijere

Damir Beljo, boks, boksač, Emir Tojaga, Damir Beljo

Poziv je stigao iz Drozdovog teama, tražili su Damira da trenira sa Grigoryem kako bi se što bolje pripremio pred meč za WBC svjetsku titulu. Drozdov omjer u profi boksu je 38-1, i europski je Cruserweight prvak.

''U Rusiji ima četiri milijuna registriranih boksača, pa mi je ovim pozivom ukazano i veliko priznanje za dosadašnji rad, zato sam poziv i prihvatio, te se veselim ovim treninzima'', kazao je za Dnevnik.ba Damir Beljo, kojega je poziv zatekao za vrijeme priprema za svoj veliki meč. Najveći!

Protivnik će mu biti Alejandro Berrio. Kolumbijac je 38-godisnjak koji napada Damirov WBF interkontinentalni pojas. Meč će se održati u Frankfurtu 26. rujna.

''To će mi biti najteži meč u dosadašnjoj karijeri. Spremao sam se za to sa svojom ekipom iz BB Boxing Promotion, ali sam prihvatio Drozdov poziv u Rusiji, jer će mi i to korsiti za ovaj meč u Frankfurtu, koji ću s Berriom boksati u dvanaest rundi. Bit će to težak meč. On je poznat kao nokauter, a i on i ja smo odlično fizički spremni. Dat ću sve od sebe da pobjedim, a onda sam među velikima'', kazao je Beljo, koji je već među velikima, a očekuje da bi za godinu i pol mogao napasti i svjetsku titulu. Ovaj meč iz Frankfurta izravno će prenositi i Eurosport, tako da će ljubitelji boksa diljem svijeta vidjeti Damira Belju na djelu i nadamo se pobjedi.

Ne ostvaruje samo Belju uspjehe u svom timu. Za BB Boxing Promotion nedavno je stiglo još jedno priznanje.

''Naš Boris je dobio poziv za borbu od velikana Manuela Charra. Nažalost, nismo imali dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo za taj meč od 12 rundi. Poziv nam je došao prekasno pa ga je Boris morao odbiti. Charr ima 26-2 omjer u boksu, jedina dva puta kada je poražen, bolji od njega bili su Vitalij Klicko te Alexander Povetkin. Boris je za sada neporažen, a nadamo se kako će biti još ovakvih poziva'', zaključio je Damir Beljo u razgovoru za Dnevnik.ba.

Belji želimo puno sreće u Moskvi, ali u Frnakfurtu, a o njegovim treninzima u Moskvi redovito ćemo vas izvještavati na našem portalu.